Choď na obsah Choď na menu

Prehliadky

20191204_161610.png

Váš vlastný slovenský sprievodca sa bude venovať len Vám a umožní Vám vidieť Paríž tak, ako by ste boli priateľom sprievodcu alebo členom jeho rodiny. Ak ste prišli ako turisti, môžete odísť ako Parížania alebo sa nimi stať počas Vašej návštevy. Zastaviť čas a vychutnať si správny moment. Art de vivre - umenie žiť.

Sprevádzam niekoľko rokov a rada svojim klientom vychádzam v ústrety. Vaše prehliadky, výlety či túry naplánujem presne tak, ako by mali vyzerať podľa Vašich prianí a predstáv. Obvykle sa plánuje buď na pol dňa, čo sú asi 4 hodiny. Kto zvládne aj 8 hodín,  zostavíme program na celý deň alebo viac dní.

Prehliadky sú autentickými ukážkami šarmu a elegancie mesta, okorenené gurmánskymi zážitkami a objavnými aktivitami. Doprajte si viac.

baloniklogonov11w.png

Ak sa rozhodujete čo by ste chceli vidieť, plánujte podľa jednotlivých štvrtí alebo podľa monumentov a múzeí, ktoré chcete navštíviť. Inšpirujte sa v TOP10Pamiatok, porovnajte si, či máme podobný rebríček:-)

Prehliadky:

Okruh "Som prvýkrát v Paríži"

Okruh pre romantikov

Okruh vo Versailles

Prehliadka Latinskej štvrte

Prehliadka štvrte Marais

Prehliadka štvrte Montmartre

Špeciálne zamerané prehliadky

Výlety mimo Paríž:

Výlet do Disneyland Paris

Výlet do zámkov v okolí Paríža

Výlet do Bretónska vlakom TGV

Výlet do Champagne-Ardenne vlakom TGV

Výlet do Normandie vlakom TGV

a iné výlety

baloniklogonov11w.png

Pri našich prehliadkach Vám rada porozprávam o živote vo Francúzsku, o miestnej kuchyni, o zvykoch a tradíciách v rodine, o práci a kultúrnych záležitostiach. Budem sa tešiť, ak mi niečo poviete aj Vy o sebe.

"Parlez-vous français?"

 Neváhajte to použiť, to vždy roztopí ľady v komunikácii s domácimi obyvateľmi. Odmenia sa Vám  úsmevom a priateľským prístupom.