Choď na obsah Choď na menu

Okruh pre romantikov

Čas trvania prehliadky: asi 4 hodiny alebo celý deň podľa Vášho výberu

O Paríži sa hovorí ako o najromantickejšom mieste na svete. Vraj na každom rohu možno stretnúť zamilovanú dvojicu. Túžite byť s Vaším najmilovanejším človekom na tých najkrajších miestach? Nezáleží na tom, či ste spolu pár mesiacov alebo rokov. Ak chcete vyznať lásku jej alebo jemu, ktorý s Vami pôjde aj na kraj sveta, tu je možnosť užiť si tie najromantickejšie a najvzácnejšie chvíle.

Rovnako môžete do Paríža vyraziť s osobou, na ktorej Vám najviac záleží, pre ktorú chcete urobiť niečo výnimočné. Môže to byť Vaša najlepšia priateľka alebo priateľ, človek s mimoriadnym významom vo Vašom živote, ktorému chcete urobiť radosť, poďakovať sa alebo ho jednoducho potešiť špeciálnym spôsobom. Kľudne môžete vyraziť s celou partiou kamošov a užiť si krásne a nezabudnuteľné okamihy.

Nemáte radi húfy turistov, preplnené reštaurácie alebo dlhé rady do múzeí? Vyberte sa do Paríža na jar alebo na jeseň, vtedy Paríž nič nestráca zo svojho kúzla a romantickej atmosféry.

Nepoznáte tie najkrajšie miesta v Paríži? Ja ich poznám a rada Vám ich ukážem a zároveň Vám urobím fotografie, aby ste mali krásne spomienky.

Počas prehliadky uvidíme: najromantickejšie miesta v Paríži, ktoré sú považované Parížanmi za "crème de la crème" (to naj z najlepšieho). Stačí si vybrať, mám pre Vás vytipovaných tridsať návrhov, z ktorých zostavíme personalizovaný program len pre Vás.