Choď na obsah Choď na menu

O mne

20181106_190348.jpgMoje meno je Viera Ďurčaťová a pochádzam zo Záhoria, regióna známeho typickým nárečím, miestnymi špecialitami a najmä svojráznym humorom, s ktorým Záhoráci berú život s nadhľadom a udalosti tak, ako prídu. A tak som to týmto spôsobom zobrala aj ja, keď manžel dostal pracovnú ponuku mimo naše krásne Slovensko. Náš život sa pred niekoľkými rokmi začal odohrávať v meste nad riekou Seinou - v Paríži.

"Odmalička som túžila byť kastelánom, mať veľké kľúče od tajomných dverí... Viac ako 15 rokov som strážila peniaze klientov v banke. Teraz ako miestny sprievodca najradšej sprevádzam zvedavých návštevníkov k pokladom prírody a architektúry v Paríži a v rôznych regiónoch Francúzska. Moja práca je mojou vášňou. Milujem knihy a objavovanie tajomstiev histórie. Fascinujú ma záhady a rada pátram po kuriozitách. Najviac sa teším, keď z mojich zájazdov chodia ľudia domov nadšení a dlho rozprávajú o svojich zážitkoch. Vyvolať v klientoch túžbu vrátiť sa znova je mojou odmenou a impulzom do ďalších výprav. Rada spoznávam spontánnych a veselých ľudí, ktorí sa neboja experimentovať."

Otvorila som pomyselné dvere a odvtedy ich otváram aj iným. Rodine, priateľom, známym a teraz klientom už ako profesionálny sprievodca.

Tak vitajte, nech sa páči !

baloniklogonov11w.png

Lokálny turistický sprievodca pre jednotlivcov a skupiny - Paríž a okolie, vybrané regióny Francúzska.
Personalizované prehliadky podľa Vás a Vašich prianí.
Tematické prehliadky.

Som tu pre Vás, so mnou sa tu nestratíte.

baloniklogonov11w.png

Prečo názov Image de Paris? V preklade znamená obrázok z Paríža alebo parížsky obrázok.

V Paríži sa stále odohrávajú živé obrazy z každodenného života Parížanov. Sú výsledkom ich rutiny a okamihov, bez ohľadu na to, že metropolu navštevujú turisti z celého sveta. Tí si odnášajú z mesta svoje dojmy zo všetkého, čo videli alebo zažili. Vo svojich fotoaparátoch a mobilných telefónoch si berú so sebou vizuálne suveníry, ktoré im neskôr pripomínajú na akých krásnych miestach sa pohybovali. Jeden z mojich prvých osobných obrazov z Paríža boli kolotoče. Je ich celý Paríž:-)

Aké obrázky z Paríža si chcete odniesť Vy?

20190630_185449.png

 

 

Príspevky

Sprievodkyňa v akcii

 
Celý príspevok
| Rubrika: O mne | Fotografie: Sprievodkyňa v akcii | 0 Komentáre: