Choď na obsah Choď na menu

Zábavné parky

20190901_090540.pngVysnívaný darček pod vianočným stromčekom, odmena za dobré vysvedčenie, narodeninové želanie. Aj to môžu byť správne dôvody na návštevu Paríža s deťmi. Celoživotné zážitky si odnášajú nielen deti, ale aj mnohí dospelí.

Najčastejším cieľom býva Disneyland Paris, ktorý je rozdelený do dvoch nezávislých parkov. Kým v Parc Disneylande sa deti najviac tešia na objatie a fotografiu s myšiakom Mickey alebo Minnie, káčerom Donaldom, či psom Plutom, v parku Walt Disney Studios sa môžu vyšantiť na bláznivých atrakciách. Stačí si správne vybrať alebo môžete stihnúť aj obidva parky.

Tradičnejší park s dlhšou históriou je tematický Parc Asterix, ktorý je prepletený Galmi, Rimanmi a Vikingami. Názvy a zameranie atrakcií Vám pripomenie aj rôzne historické postavy. Vaším deťom sa môže páčiť ubytovanie v drevenej dedinke La Cité suspendue, ktorá je v areáli parku.

Chcete byť súčasťou deja a interaktívne sa zapojiť do prepadu vlaku banditmi, ktorí neváhajú vytiahnuť svoje pištole? Takéto dobrodružstvo môžete zažiť spolu s deťmi v Mer de Sable.

Zábavný park Jardin d´Acclimatation v Bulonskom lesíku je spojením príjemnej prechádzky v záhrade so zvieratkami a menej náročnými atrakciami a kolotočmi. Súčasťou areálu je múzeum moderného umenia Fondation Louis Vuitton.

Za ďalšími zábavnými parkami stačí vyraziť mimo metropolu Paríž. Ak chcete vedieť, ktoré sú najlepšie, rada Vám odporučím tie najpopulárnejšie a najvýpravnejšie.

Okrem zábavných parkov sú celoročne v prevádzke rôzne indoorové športovo zamerané priestory, napr. centrá s nadrozmernými trampolínami, rôzne virtuálne hry alebo lietacie tunely, jazdenie na motokárach, paintball kluby...

Cirkusové predstavenia môžete vidieť nielen v dlhodobo hosťujúcich cirkusoch v Paríži, akým je známy a mimoriadne obľúbený Cirque du Soleil z Kanady, v zimnom období návštevníci radi zavítajú do zimného cirkusu Cirque d´Hiver, ktorý sa nachádza v kamennej budove.

Parc Astérix  / video:

smiley Ozirissmiley

 

Príspevky

Parc Astérix

 
Celý príspevok
| Rubrika: Zábavné parky | Fotografie: Parc Astérix | 0 Komentáre:

Disneyland

 
Celý príspevok
| Rubrika: Zábavné parky | Fotografie: Magický Disneyland | 1 Komentáre: